کارگاه Mammalian Expression Technologies [1]

نوشته شده توسط : ahmadvand در تاریخ شنبه، ۰۹ دی ۱۳۹۱
News [2]

شبکه بیوتکنولوژی پزشکی کشور در نظر دارد کارگاه 3 روزه ای از تاریخ 14 لغایت 16 بهمن 91 در محل انستیتو پاستور ایران _ بخش بیوتکنولوژی پزشکی برگزار نماید.

امروزه اهمیت پروتئینهای نوترکیب در تحقیقات پزشکی- زیستی و درمان بیماریهای انسانی بر کسی پوشیده نیست. بازار فروش پروتئینهای نوترکیب (شامل آنتی بادیها) بیش از 50 میلیارد دلار با میزان رشد سالیانه 20% تخمین زده می شود و بیش از 50% پروسه های پذیرفته شده برای تولید پروتئینهای نوترکیب در سلولهای پستانداران صورت می گیرد. از این رو ایجاد پروسه زیستی تکرار پذیر برای تولید سریع این پروتئینها در کیفیت و کمیت مناسب ضروری به نظر می رسد. سابقه ی استفاده از این پروسه ی کشت به دلیل تغییرات پس ترجمه ای مناسب مانند گلیکولیزاسیون ،تا خوردگی و چینش مناسب زنجیره های پلی پپتیدی در قیاس با سیستمهای بیان میکروبی که فاقد این ویژگیها می باشد، به عنوان سیستم انتخابی در تولید آنتی بادی های منوکلونال مطرح بوده است. لیکن طی دو دهه ی گذشته، پیشرفتهای قابل ملاحظه ای در تولید رده ی سلولی انتخابی و میزان بیان طی پروسه ی تولید پروتئین نوترکیب صورت گرفته که این مسیر را حتی از دیدگاه اقتصادی به جایگاهی قابل قیاس با سیستمهای میکروبی رسانده است. از طرفی شرکتهای بزرگ Biopharmaceutical امروزه هزینه تحقیقاتی زیادی را صرف رسیدن به سطح بیان بالاتر در پروسه تولید پروتئینهای نوترکیب می کنند زیرا سطح بیان بالاتر بیانگر توجیه اقتصادی پروسه تولیدخواهد بود. با توجه به نقش بسیار پر اهمیت این میزبانهای بیانی در رشد و توسعه صنعت بیوفارماسیوتیکالها ، راه اندازی سیستمی با ثبات ، با نتایج قابل اعتماد و با تغییرات در محدوده ی مورد قبول در رده های سلولی مختلف و بخصوص رده سلولی CHO ، از ملزومات بنیادین تحقیق و توسعه در حوزه فرآورده های نو ترکیب می باشد. در این کارگاه سعی در معرفی تکنولوژیهای نوین تولید پروتئینهای نوترکیب در سلولهای پستانداران خواهیم داشت. پایه گذاری یک سیستم علمی به صورت Platform تولید پروتئینهای نوترکیب جدید کاندیدای دارویی در Scale مناسب و کافی برای انجام مطالعات Preclinical و تستهای اولیه لازم جهت ورود به مراحل بعدی ارزیابی عملکرد دارو،با تحت کنترل در آوردن عوامل موثر در “Process Development” هدف اصلی پیشنهاد این کارگاه می باشد. وبه طور اختصار به روشهای طراحی سازه ی ژنی، روشهای معمول کشت سلولهای پستانداران ، روشهای انتقال ژن، سیستمهای بیان پایدار و موقت، بیو راکتورهای تولیدی و روش های تولید در بیوراکتورها و فاکتورهای اصلی مورد بهینه سازی در کارکرد بیوراکتورها پرداخته می شود.


موارد کاربرد کارگاه:

موارد کاربری این کارگاه زمینه سازی برای تولید پروتئینهای نوترکیب در سیستمهای نوین و انتخابی Mammalian Expression System ، برای محققین و صنایع داروسازی متمایل به بکارگیری این سیستمها به عنوان روشهای انتخابی تولید فراورده های دارویی نو ترکیب در دنیای Biopharmaceuticals خواهد بود .

به جهت نیل به این کاربری موارد ذیل طی روزهای برگزاری کارگاه ارائه و مورد بحث قرار خواهند گرفت:

• آشنایی با Platform های معمول تولید پروتئینهای نو تر کیب در سلولهای پستانداران
• آشنایی با رده های سلولی مورد استفاده در تولید پروتئینهای نو تر کیب دارویی موجود در بازار دارویی
• آشنایی با نحوه ی طراحی سازه های ژنی اختصاصی بیان در سلولهای پستانداران
• تکنیکهای مختلف بیان ژن در سلولهای پستانداران
• بیوراکتورهای صنعتی تولید پروتئینهای نوترکیب و روشهای مختلف تولید در آنها

هدف کارگاه:

هدف از برگزاری کارگاه آشنایی با تکنیکها و توسعه مهارت های لازم برای تولید پروتئینهای نوترکیب از طریق بررسی روشهای نوین مورد استفاده در صنایع Biopharmaceutical ، تکنیکهای هدفمند طراحی سازه ی ژنی بیانی ، مدلهای متداول کشت در بیوراکنورهای کشت سلولهای Mammalian ، و دیدگاههای صنعتی در ایجاد platform مناسب تولید پروتئینهای نوترکیب دارویی می باشد.

تلفن ثبت نام:66954324_021

کارگاه فوق دارای امتیاز بازآموزی می باشد.




کارگاه Mammalian Expression Technologies | ورود/ایجاد حساب کاربری [3] | 0 نظر ارسال شده است
ما در قبال نظرات پاسخگو نیستیم.
لینک های مرتبط
  [1] https://www.irmolmednet.ir/html/index.php?name=News&file=article&sid=83
  [2] https://www.irmolmednet.ir/html/index.php?name=News&catid=&topic=1
  [3] https://www.irmolmednet.ir/html/user.php